Colombia vastutustundlik kohv

 

Meie röstikotta jõudsid uued Colombia kohvid. Kohvid on ostetud vastutustundlikelt organisatsioonidelt Spirit of Peace ning Women’s Coffee Project.

Kohvid on viimasest, värskest korjest ning jõudsid meile otse Colombia kasvatustest.

 

Alustasime prooviröstimistega ning kohvid on valmistootena peagi saadaval!

 

 

SPIRIT OF PEACE

 

Spirit of Peace on organisatsioon, mille eesmärk on endiste sõdurite ühiskonda tagasi intergreerimine läbi kohvi kasvatamise.

Antud organisatsioon teeb koostööd koos valitsusega, et pakkuda endistele sõduritele maatükke, mida kasutada kohvikasvatuseks. Seejärel pakub ASCAFÉ kohviseemneid ning õpetab, kuidas kohvikirsse kasvatada, kuivatada ning korjata.

Spirit of Peace pöörab suurt tähelepanu kohviubade kvaliteedile, mis põhineb põhjalikul ja vastutustundlikul käsiraamatu järgimisel, kohviubade ükshaaval valimises, garanteerides, et alati kasutatakse kõige suuremaid ning tihkemaid kohviube.

Investeerides endistesse sõduritesse, õpetades neile, kuidas kasvatada kohvi, õpivad nad elama produktiivset ja eesmärgipärast elu Colombias.

Intergenerational Coffee Project

 

Colombias, Cauca maapiirkonnas, seistakse silmitsi ebaseaduslike põllukultuuride nähtusega, tehes tehnilist kohvi kasvatades kasumliku mudelit, mis intergreerib vanemaid, õpetajaid ja õpilasi.

Altamiras asuvad muljetavaldavad ja viljakad mäed, ning maa, mida kasutatakse selleks, et näidata noortele ebaseaduslikke põllukultuure ning kõige elujõulisemaid viise oma kodu majandusarengu võimendamiseks.

Iga õitsema istutatud kohvipuu on õpilastele võimalus sotsiaalseks arenguks ja võimaldab neil koostada oma eluplaani.

The Intergenerational Coffee Project (Põlvkondadevaheline kohviprojekt) võimaldab asendada ebasaduslikke põllukultuure, nagu kokaiin ja marihuaana, protsess mis aitab vähendada narkootikumide tarbimist noorte seas.

Ettevõtliku vaistuga õpilased, kes õpivad oma koolis läbi enda õpetaja kohvidest kõike teadma. Koolitused on nii teoorias kui ka praktikas, kasutades erinevaid tehnikaid, mis on vajalikud kvaliteetse ja jätkusuutliku kohvi tootmiseks tänapäevases rahvusvahelises kohviturul.